Nieuws

Nieuwe verhuur fietsen en skelters 2018

Een prachtige transportfiets, met brede banden. Aan de voorzijde een drager met een handig mandje, met versnellingen. We hebben gekozen voor

Dit bericht bekijken

Verharde toeristen plaatsen 2017

Ook bij minder goede weersomstandigheden, zijn onze toeristen plaatsen goed te gebruiken.

Dit bericht bekijken

Verharding toeristenveld 2017

Er is nu een verharde weg over ons toeristenveld.

Dit bericht bekijken

Aanleg weg 2017

Vanaf 15 maart hebben we de langste weg op ons terrein verhard.

Dit bericht bekijken
Zomerprogramma

Zomerprogramma "De Aerdtse Wacht" 2014


Het nieuwe zomerprogramma kunt u nu online bekijken. Zo kunt u gemakkelijk bekijken welke activiteiten georganiseerd worden op onze camping deze zomer.

Zomerprogramma bekijken
Nedjus

De band Nedjus bij Camping de Aerdtse Wacht.


Woensdag 25 juli vanaf 20.00 uur treedt de band Nedjus bij ons op. Nedjus beschikt over een zeer uitgebreid repertoire met ca. 150 titels. De Hollandse muziek is hierin goed vertegenwoordigd want Nedjus staat immers voor NEDerlandse JUS.

Bekijk de Nedjus website
Volg ons op Facebook

Volg ons op Facebook


Op onze nieuwe facebook-account zullen wij regelmatig foto's van onze camping en de prachtige omgeving plaatsen. Like ons op facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Bekijk & Like ons op Facebook

Ooievaars landing bij Camping de Aerdtse Wacht


Dit jaar kon iedereen ook genieten ooievaars die op ons ooievaarsnest waren geland.
Ooievaars landing bij Camping de Aerdtse Wacht Ooievaars landing bij Camping de Aerdtse Wacht Ooievaars landing bij Camping de Aerdtse Wacht Ooievaars landing bij Camping de Aerdtse Wacht

Pasen bij Camping de Aerdtse Wacht


Ook dit jaar konden de kleintje weer eieren zoeken op onze camping en ook dit jaar was het weer een ontzettend leuke dag.
Pasen bij Camping de Aerdtse Wacht Pasen bij Camping de Aerdtse Wacht Pasen bij Camping de Aerdtse Wacht Pasen bij Camping de Aerdtse Wacht Pasen bij Camping de Aerdtse Wacht
Campeerplaatsen Achterhoek en de Liemers

Campeerplaatsen Achterhoek en de Liemers


Per juni 2011 is de Achterhoek en de Liemers gedekt met een netwerk van plekken waar met een camper kan worden overnacht. Op iedere locatie is plek voor vier campers. De camperplaatsen hebben elk een uniforme zuil waar tegen betaling stroom en water kan worden getapt. Er zijn liefst veertig locaties in de Achterhoek ingericht, meestal bij de toegangspoort van een camping maar in enkele gevallen ook in het centrum van dorp of stad. De plekken zijn in de nabijheid van de locatie met uniforme bebording aangegeven.
›› Lees verder
Motortoertocht OMA Aerdt zeer geslaagd evenement

Motortoertocht OMA Aerdt zeer geslaagd evenement


Aerdt – De Ongeorganiseerde Motorrijders Aerdt hebben weer genoten van een mooie toertocht met een bezoek aan een uniek particulier motormuseum. De weersvoorspellingen waren heel goed en het weer was fantastisch om motor te rijden. De opkomst was zeer goed, ruim 110 motorrijders met of zonder duopassagier kwamen op de Motortoerrit af, er was een enorme verscheidenheid van motoren, BMW's, Honda's ,Yamaha's, Harley's etc. zelfs een 3 wiellige Piago scooter was aanwezig waarvan de eigenaar van tevoren had gevraagd of hij mee mocht rijden, wat uiteraard mogelijk was. Al om 09:10 waren de eerste enthousiastelingen op Camping de Aerdtse Wacht aanwezig om hun routebeschrijving af te halen, enkele motorrijders hadden de route voor hun navigatiesysteem al via een e-mail ontvangen of alsnog ter plaatse geïnstalleerd.

Na een lekkere kop koffie met cake en na het eventueel noteren van zijn/haar e-mailadres om van de OMA toerrit op de hoogte te blijven kon er worden vertrokken. De tocht voerde vanaf het Gelders Eiland, Liemers naar de Achterhoek waar via Dinxperloo naar Duitsland werd gereden, langs de Duits/Nederlandse grens werd er naar het zuiden richting Kleve gereden.

De tocht voerde langs diverse landschappen en er blijkt in ons land en bij onze Duitse buren nog veel rust en ruimte te zijn om van te kunnen genieten, onderweg was er ruim voldoende gelegenheid om een terrasje te pikken en iets te drinken en te eten. Men heeft diverse onbekende wegen bereden en dat is ook een onderdeel wat deze toertocht zo mooi maakt.

Rond 12:15 uur arriveerden de eerste motorrijders bij het Motormuseum, een grote particuliere verzameling motoren en voorwerpen daaraan verbonden, vanaf het begin van de jaren 20 van de vorige eeuw. Wij werden daar ontvangen met koffie, thee, frisdrank etc. en lekkere Duitse broodjes met bockworst.

De honger was gestild en er kon worden genoten van de mooie verzameling waarvan vrijwel iedereen versteld stond, er zijn diverse afspraken met de eigenaar gemaakt om een volgend bezoek te maken. Wij danken bij deze de heer Smits en zijn crew nogmaals voor de grandioze ontvangst en verzorging die hij ons geheel gratis heeft aangeboden. Rond 17:15 uur waren de laatste toerrijders weer terug op Camping de Aerdtse Wacht waar gezellig kon worden nagepraat, de toertocht is afgesloten door diverse motorrijders met een lekkere gezamenlijke maaltijd.

OMA bedankt de Aerdtse wacht voor hun medewerking om deze tocht weer tot een succes te maken, het geeft ons aan niets ontbroken, volgend jaar zijn wij weer graag bij hun in de kantine. Informatie OMA: hans@hans-geurts.nl
›› Lees verder
Camping de Aerdtse Wacht  -  Heuvelakkersestraat 18  -  6913 AB Aerdt  -  Telefoon: 0316-247331  -  info@deaerdtsewacht.nl
Recron VVV Rijnwaarden RBT Kan AED Gelderse Poort Camperen in de Achterhoek De Liemers Helemaal Goed!
Copyright © 2002-2021 Camping de Aerdtse Wacht - Webdesign & Ontwikkeling door Timeless Design
Meer informatie:
DIT SLUITEN
Van wegen Corona maatregelen zijn onze horeca en winkel gesloten.  /  Von wegen de Corona-Mabnahmen ist unsere Gastronomie und laden geschlossen.