In de buurt van onze camping: Burgers Zoo Arnhem

Burgers' Zoo is de naam van een dierentuin in Arnhem, Gelderland. De dierentuin wordt ook vaak 'Burgers' , 'De Bush' of 'Burgers' Bush' genoemd. Met 1,5 miljoen bezoekers is de Arnhemse Zoo de meest bezochte attractie in Gelderland. Landelijk is Burgers' Zoo de op vier na best bezocht attractie in Nederland.

Sinds vele jaren bestaat er de mogelijkheid om in Burgers' Zoo onder leiding van enthousiaste en deskundige gidsen een wandeling te maken. De gidsen zijn afkomstig van de IVN Vereniging voor natuur- en milieueducatie en zijn in Burgers' Zoo speciaal opgeleid.

U kunt een avontuurlijke tocht maken door de Bush, bijna zoals een echte diepzeeduiker de Ocean verkennen of door de Desert struinen die vooral in de maanden mei en juni fantastisch is vanwege de vele bloeiende planten.

Burgers Zoo, Antoon van Hooffplein 1, 6816 Arnhem

31,4 km – ca. 28 min. Routebeschrijving
Burgers Zoo Arnhem Burgers Zoo Arnhem Burgers Zoo Arnhem Burgers Zoo Arnhem

Overzicht van alle bezienswaardigheden
Camping de Aerdtse Wacht  -  Heuvelakkersestraat 18  -  6913 AB Aerdt  -  Telefoon: 0316-247331  -  info@deaerdtsewacht.nl
Recron VVV Rijnwaarden RBT Kan AED Gelderse Poort Camperen in de Achterhoek De Liemers Helemaal Goed!
Copyright © 2002-2021 Camping de Aerdtse Wacht - Webdesign & Ontwikkeling door Timeless Design
Meer informatie:
DIT SLUITEN
Van wegen Corona maatregelen zijn onze horeca en winkel gesloten.  /  Von wegen de Corona-Mabnahmen ist unsere Gastronomie und laden geschlossen.