Wie wil er niet een schitterend chalet of stacaravan op één van de mooiste plekken in Nederland?

In de accommodaties op het recreatiepark voelt u zich gelijk thuis. De gezellige indeling en huiselijke uitstraling zijn met zorg en liefde door ons uitgezocht.  Zo is het ook mogelijk om zelf een accommodatie uit te zoeken bij de chaletbouwer om de accommodatie geheel naar eigen wens in te richten.

Het park kenmerkt zich door het vele groen. De fruitbomen op het park zijn ontelbaar en door de vele bomen en planten is de privacy op de individuele staanplaatsen hoog.

Ook de kinderen kunnen zich goed vermaken op het park met de twee speciaal ingerichte speeltuinen of de aanwezige skelters/fietsen. Daarnaast is er een overdekt verwarmd zwembad waar jong- en oud van Hemelvaart tot september gebruik van kunnen maken van 09.00 uur tot 20.45 uur. Daarnaast zijn er in de loop van het jaar meerdere activiteiten/ evenementen te bezoeken in onze horeca

Het recreatiepark is omringd door allerlei prachtige natuurgebieden en bezienswaardigheden. Klik op in het menu bezienswaardigheden voor meer informatie.

Om een goede indruk te krijgen nodigen wij u van harte uit voor een rondleiding op het park, op de staanplaats en in de accommodatie.

Bekijk onze voorwaarden en gedragsregels.

Heb je vragen? Of wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging?

Neem dan contact met ons op, wij nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden of een rondleiding te geven.

U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen, of een email sturen via onze site. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken voor een rondleiding of het bezichtigen van onze stacaravans.

Stuur een e-mail Bel: +31 (0) 316 - 247331

Recreatiepark de Aerdtse Wacht

Heuvelakkersestraat 18
6913 AB Aerdt (Gelderland)

Gps coördinaten:
Longitude 6 05 18.98 e
Latitude 51 53 10.84 n
kaart

KvK Gelderland: 09015690
Bankrekening: NL13ABNA0510320236
BTW nr: NL809455407.B01
Copyright Recreatiepark de Aerdtse Wacht 2021 - 2024   |  Disclaimer   |  Privacy Statement Design & development by: Timeless Design